Frietwagen

 


Frietwagen huren – Partytentverhuur Venlo

Heb je ongelofelijk veel trek in friet of wil je een frietwagen huren voor een speciaal evenement? Makkelijk, toegankelijk, smakelijk en betaalbaar. Dat is de frietwagen van Partytentverhuur Venlo! Jouw gasten kunnen genieten van de lekkerste patat en snacks. De patat en snacks worden gebakken in 100% plantaardige olie. Wij verzorgen met alle liefde verschillende frietarrangementen. De frietwagen is geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

*Let op! Minimale afname van €245,00.

Naast de verhuur van een frietwagen, verhuren wij ook andere producten om een succesvol feest of evenement in te kunnen richten. Van de verhuur van meubilair tot de verhuur van tenten, wij hebben het voor je in huis. Voor ons gehele assortiment aan materialen, bezoek je onze website van Partytentverhuur Venlo.

Vragen over frietwagen

Heb je vragen over onze frietwagens of over een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Venlo is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.