Tafelvoetbal huren

Aantal:

100,00

1 dag 

incl. BTW

82,64

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Tafelvoetbal huren
>
  • Tafelvoetbal huren
<

Producteigenschappen

Lengte
1.35 M
Hoogte
0.77 M
Breedte
0.90 M
Gewicht
50 Kilo
Aantal gebruikers
4 Personen

Omschrijving

Tafelvoetbal huren - Partytentverhuur Venlo

Tafelvoetbal is al jarenlang een populaire klassieker onder de spellen! Bij dit spel nemen spelers plaats aan beide zijden van de tafelvoetbaltafel, en natuurlijk kun je er ook voor kiezen om met twee spelers per kant te spelen. Het doel van het spel is om als team als eerste 10 doelpunten te scoren bij de tegenstander en zo de overwinning te claimen. Maar let op: goed verdedigen is minstens zo belangrijk om te voorkomen dat de tegenstander doelpunten scoort.

Tafelvoetbal kan ook gespeeld worden met een geldinzet, wat het extra spannend maakt tijdens evenementen. Maar ook zonder geldinzet is het spel uitermate geschikt voor particulier gebruik.

Dit spel is ideaal om de voetbalsfeer te ervaren tijdens sportevenementen, zoals het EK of WK. Het zal jou en je gasten onderdompelen in een geweldige voetbalervaring!

Partytentverhuur Venlo is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.