Expeditie Robinson

23,50

excl. BTW

19,42

excl. BTW

Expeditie Robinson
>
  • Expeditie Robinson
<

Omschrijving

Expeditie Robinson Huren - Spellen Verhuur Venlo

Waan je op een onbewoond eiland tijdens de activiteit Expeditie Robinson. Welk kamp weet zich het beste te redden op een onbewoond eiland en gaat er met de winst vandoor? Tijdens deze activiteit nemen de kampen het tegen elkaar op en gaan jullie onder andere aan de slag met de vuurproef, uiteraard volgen er nog diverse andere proeven.

Duur: circa 2 uur.

Deze activiteit is te boeken vanaf 8 personen, bij minder personen zijn wij genoodzaakt om deze minimumprijs in rekening te brengen. Expeditie Robinson De prijzen voor Expeditie Robinson zijn als volgt:

  • 8-11 personen: €31,95 per persoon
  • 12-15 personen: €28,95 per persoon
  • 16-20 personen: €26,50 per persoon
  • Vanaf 21 personen: €23,50 per persoon

Deze prijs is inclusief spelleider en reiskosten in regio Venlo, daarbuiten berekenen we extra reiskosten. Voor het huren van spelshows ben je bij ons aan het juiste adres.

Spelen jullie deze activiteit liever op een externe locatie waar jullie tevens kunnen genieten van een hapje en een drankje? Ook dat is mogelijk, informeer hiervoor vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kijk ook eens naar onze andere spellen zoals Crazy Bingo of The big music quiz. Bekijk hier het gehele assortiment aan spellen.

Partytentverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Baarlo, Belfeld , Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

Offerte aanvragen