Springkussen huren in Venlo

Bekijk al onze springkussens en stormbanen op Springkussenverhuur Venlo

 

Alle springkussen huren in venlo

Apres Ski Hut

Apres Ski Hut

Aantal gebruikers
20
1 dag
200,00
incl. BTW
1 dag
165,29
excl. BTW
Bakwagen te huur

Bakwagen te huur

1 dag
0,00
incl. BTW
1 dag
0,00
excl. BTW

Springkussens huren in Venlo – Partytentverhuur Venlo

Als je opzoek bent naar leuke springkussens, ben je bij ons van Partytentverhuur Venlo aan het juiste adres. Onze springkussens zijn van top kwaliteit en zullen een geweldige toevoeging zijn voor uw feest of evenement. Kinderen vinden de felle kleuren onwijs leuk. De vrolijke thema’s zijn perfect voor de kinderen. In de springkussens kunnen de kinderen springen en genieten. De springkussens van Partytentverhuur Venlo zullen uw evenement of feest onvergetelijk maken. Selecteer welke je wil hebben en bestel eenvoudig via onze webshop.

Mogelijkheden springkussens

Kies uit een van de volgende producten, scrol naar boven om de rest van de mogelijkheden te bekijken.

Naast de verhuur van springkussens, verhuren wij ook andere producten om een succesvol feest of evenement in te kunnen richten. Van de verhuur van meubilair tot de verhuur van licht en geluid apparatuur, wij hebben het voor je in huis. Voor ons gehele assortiment aan materialen, bezoek je onze website van Partytentverhuur Venlo.

Vragen over springkussens

Heb je vragen over onze springkussens of over een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder. Op zoek naar wat anders? Op Springkussenverhuur Venlo is ons volledige assortiment te vinden.

Partytentverhuur Venlo is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Baarlo, Belfeld , Blerick, Gennep, Grubbenvorst, Horst, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo en Venray.