Springkussens

Apres Ski Hut
1 dag
200,00
incl. BTW
1 dag
165,29
excl. BTW
Springkussen Krokodil 3x3m huren
65,00
incl. BTW
53,72
Excl. BTW
Offerte aanvragen
Springkussen Feest 5x4m Huren
90,00
incl. BTW
74,38
Excl. BTW
Offerte aanvragen
Opblaasbare Abraham 50 jaar 3m
1 dag
30,00
incl. BTW
1 dag
24,79
excl. BTW
Opblaasbare Sarah 50 jaar 3m
1 dag
30,00
incl. BTW
1 dag
24,79
excl. BTW

Springkussens huren – Partytentverhuur Venlo

Als je opzoek bent naar leuke springkussens, ben je bij ons van Partytentverhuur Venlo aan het juiste adres. Onze springkussens zijn van top kwaliteit en zullen een geweldige toevoeging zijn voor uw feest of evenement. Kinderen vinden de felle kleuren onwijs leuk. De vrolijke thema’s zijn perfect voor de kinderen. In de springkussens kunnen de kinderen springen en genieten. De springkussens van Partytentverhuur Venlo zullen uw evenement of feest onvergetelijk maken. Selecteer welke je wil hebben en bestel eenvoudig via onze webshop.

Mogelijkheden springkussens

Kies uit een van de volgende producten, scrol naar boven om de rest van de mogelijkheden te bekijken.

Naast de verhuur van springkussens, verhuren wij ook andere producten om een succesvol feest of evenement in te kunnen richten. Van de verhuur van meubilair tot de verhuur van licht en geluid apparatuur, wij hebben het voor je in huis. Voor ons gehele assortiment aan materialen, bezoek je onze website van Partytentverhuur Venlo.

Vragen over springkussens

Heb je vragen over onze springkussens of over een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Venlo is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.