Licht & Geluid huren in Venlo

Alle licht & geluid huren in venlo

LED Licht Outdoor

LED Licht Outdoor

1 dag
25,00
incl. BTW
1 dag
20,66
excl. BTW
DJ op Feest

DJ op Feest

300,00
incl. BTW
247,93
Excl. BTW
Karaoke set

Karaoke set

1 dag
175,00
incl. BTW
1 dag
144,63
excl. BTW
Selfiebox

Selfiebox

1 dag
290,00
incl. BTW
1 dag
239,67
excl. BTW

Licht en geluid huren in Venlo – Partytentverhuur Venlo

Let there be light! Opzoek naar extra sfeer op het feest of evenement dat je organiseert? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een breed assortiment aan licht en geluid apparatuur in verschillende variaties. Of je nu op zoek bent naar een geluidsbox of (disco) verlichting, wij hebben het in huis! Afhankelijk van het soort feest dat je organiseert, bepaal je wat je nodig zal hebben. Selecteer welke je wil hebben, de hoeveelheid en bestel eenvoudig online via onze website. Onze licht en geluid apparatuur is geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Mogelijkheden licht en geluid

Zie hieronder een aantal mogelijkheden aan licht en geluid apparatuur om te huren. Voor het gehele aanbod scrol je naar boven.

Naast de verhuur van licht en geluid apparatuur, verhuren wij ook andere producten om een succesvol feest of evenement in te kunnen richten. Van de verhuur van tenten tot de verhuur van decoratie, wij hebben het voor je in huis. Voor ons gehele assortiment aan materialen, bezoek je onze website van Partytentverhuur Venlo.

Vragen over licht en geluid

Heb je vragen over onze licht en geluid apparatuur of over een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Venlo is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Baarlo, Belfeld , Blerick, Gennep, Grubbenvorst, Horst, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo en Venray.