Tafels en Statafels huren in Venlo

Alle tafels en statafels huren in venlo

Ronde Eettafel Huren
1 dag
7,50
incl. BTW
1 dag
6,20
excl. BTW
Houten Vat Statafel
1 dag
20,00
incl. BTW
1 dag
16,53
excl. BTW
Bierbanksets Huren
1 dag
10,00
incl. BTW
1 dag
8,26
excl. BTW
Partytafel Huren
1 dag
10,00
incl. BTW
1 dag
8,26
excl. BTW
Statafel huren
1 dag
5,50
incl. BTW
1 dag
4,55
excl. BTW
Statafel Rok Zwart
1 dag
5,00
incl. BTW
1 dag
4,13
excl. BTW

Tafels en statafels huren – Partytentverhuur Venlo

Ben je opzoek naar tafels voor je evenement, feest, bruiloft of vergadering, om samen met je gasten aan te zitten? Dan hoe je niet langer te zoeken, want bij de Partytentverhuur Venlo kun je een tafel voor iedere gelegenheid vinden. Wij hebben tafels en statafels met verschillende afmetingen. Daarom raden wij je ook aan om voorafgaand de ruimte op te meten waar je het feest houdt. Op deze manier weet je een goede inschatting te kunnen maken hoeveel tafels je nodig zal hebben. Deze meubelen zijn geschikt voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Selecteer welke je wil hebben, de hoeveelheid en bestel eenvoudig via onze webshop.

Mogelijkheden tafels en statafels

Zie hieronder een aantal mogelijkheden aan tafels en statafels om te huren. Voor het gehele aanbod scrol je naar boven.

Naast de verhuur van tafels en statafels, verhuren wij ook andere producten om een succesvol feest of evenement in te kunnen richten. Van de verhuur van meubilair tot de verhuur van feestapparatuur, wij hebben het voor je in huis. Voor ons gehele assortiment aan materialen, bezoek je onze website van Partytentverhuur Venlo.

Vragen over tafels en statafels

Heb je vragen over onze tafels en statafels of over een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Venlo is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Baarlo, Belfeld , Blerick, Gennep, Grubbenvorst, Horst, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo en Venray.