Verwarming huren in Venlo

Alle verwarming huren in venlo

Gaskanon

Gaskanon

1 dag
15,00
incl. BTW
1 dag
12,40
excl. BTW
Hang Heater

Hang Heater

1 dag
17,50
incl. BTW
1 dag
14,46
excl. BTW
Flame heater Design

Flame heater Design

1 dag
50,00
incl. BTW
1 dag
41,32
excl. BTW
Terrasheater huren

Terrasheater huren

1 dag
40,00
incl. BTW
1 dag
33,06
excl. BTW

Verwarming huren in Venlo – Partytentverhuur Venlo

Bij de organisatie van een feest of evenement komt een hoop kijken. Ben je van plan om het feest tot in de late uurtjes door te laten gaan? Dan is het handig om een verwarming te hebben zodat je gasten het niet te koud krijgen. Op deze pagina vind je een breed assortiment aan verwarmingen in diverse soorten en maten. Afhankelijk van het soort feest dat je organiseert, bepaal je welke je nodig zal hebben. De verwarmingen zijn geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Selecteer welke je wil hebben, de hoeveelheid en bestel eenvoudig online op onze website.

Mogelijkheden verwarming

Zie hieronder een aantal mogelijkheden aan verwarmingen om te huren. Voor het gehele aanbod scrol je naar boven.

Naast de verhuur van verwarmingen, verhuren wij ook andere producten om een succesvol feest of evenement in te kunnen richten. Van de verhuur van tenten tot de verhuur van decoratie, wij hebben het voor je in huis. Voor ons gehele assortiment aan materialen, bezoek je onze website van Partytentverhuur Venlo.

Vragen over verwarming

Heb je vragen over onze verwarmingen of over een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Venlo is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Baarlo, Belfeld , Blerick, Gennep, Grubbenvorst, Horst, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo en Venray.