Koelingen huren in Venlo

Alle koelingen huren in venlo

Koeling (350 liter)
1 dag
40,00
incl. BTW
1 dag
33,06
excl. BTW

Koelingen huren in Venlo – Partytentverhuur Venlo

Geef je een groot feest, evenement of bruiloft? Dan heb je waarschijnlijk geen extra koelkast tot uw beschikking om je dranken of andere versnaperingen te koelen. Wij verhuren de koelingen die aansluiten bij jouw wensen, bekijk daarom hieronder onze collectie van koelkasten die je kunt gebruiken voor het koelen van je dranken gedurende de gelegenheid. Zeker wanneer het warm is, kun je jouw gasten extra verblijden met een lekker gekoeld drankje. Wij raden je aan om vooraf na te gaan hoeveel drank je gekoeld wil hebben. Op deze manier kan je en goede inschatting maken welke koeling je het best kunt nemen. Selecteer welke je wil hebben, de hoeveelheid en bestel eenvoudig via onze webshop.

Mogelijkheden koelingen

Zie hieronder een aantal mogelijkheden aan servies om te huren.

Naast de verhuur van koelingen, verhuren wij ook andere producten om een succesvol feest of evenement in te kunnen richten. Van de verhuur van meubilair tot de verhuur van tenten, wij hebben het voor je in huis. Voor ons gehele assortiment aan materialen, bezoek je onze website van Partytentverhuur Venlo.

Vragen over koelingen

Heb je vragen over onze koelingen of over een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Venlo is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Baarlo, Belfeld , Blerick, Gennep, Grubbenvorst, Horst, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo en Venray.