Biertap huren in Venlo

Alle biertap huren in venlo

Kleine Biertap
1 dag
25,00
incl. BTW
1 dag
20,66
excl. BTW
Biertap Tafelmodel
1 dag
25,00
incl. BTW
1 dag
20,66
excl. BTW
Mobiele Biertap Huren
1 dag
40,00
incl. BTW
1 dag
33,06
excl. BTW

Biertap huren in Venlo – Partytentverhuur Venlo

Tijdens een feest of evenement wil je je gasten natuurlijk voorzien van en verfrissend drankje. Wat hierbij natuurlijk niet mag ontbreken is een vers getapte pilsje. Wij beschikken over een breed assortiment aan taps, zodat je op het feest of evenement lekkere pils kunt uitdelen. Of je nu een klein of groot feest organiseert, wij hebben de bier tap die aansluit op jouw feest. De bier taps zijn geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Afhankelijk van de grootte van het feest, weet je welke je nodig zal hebben. Selecteer welke je wil hebben, de hoeveelheid en bestel eenvoudig via onze webshop.

Mogelijkheden bier taps

Zie hieronder een aantal mogelijkheden aan servies om te huren. Scrol naar boven om de rest van de mogelijkheden te bekijken.

Naast de verhuur van bier taps, verhuren wij ook andere producten om een succesvol feest of evenement in te kunnen richten. Van de verhuur van meubilair tot de verhuur van tenten, wij hebben het voor je in huis. Voor ons gehele assortiment aan materialen, bezoek je onze website van Partytentverhuur Venlo.

Vragen over bier taps

Heb je vragen over onze bier taps of over een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Venlo is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Baarlo, Belfeld , Blerick, Gennep, Grubbenvorst, Horst, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo en Venray.