Pagodetenten


Pagodetenten Huren - Tenten Verhuur Venlo

Op deze pagina bekijk je al onze pagodetenten die wij verhuren. Al onze pagodetenten hebben als basis een vorm van een vierkant waarvan het dak hoekig is, die naar boven in één punt samenkomt. Het is dus wel eens waar een partytent in de vorm dat je doet denken aan een piramide. De pagodetent is een ideale keuze voor wanneer je naar een wat luxere uitstraling verlangt. Gelegenheden om zo’n partytent voor te gebruiken zijn onder andere een zakelijk evenement, bruiloft of groot feest. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de pagodetent door ons op en af te laten bouwen. Dit scheelt je zelf weer wat tijd. Om het plaatje compleet te maken kun je er ook voor kiezen om de pagodetent te voorzien van een tentvloer. Onze tentvloeren kun je zelf leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Het gebruik van een tentvloer is verstandig wanneer je te maken heeft met een ongelijke ondergrond of wanneer de grond nat is.

Partytentverhuur Venlo is jouw verhuurder als het gaat om de organisatie van feesten en evenementen. Naast de verhuur van pagodetenten, verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest van te maken. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze meubilair.

Vragen over pagodetenten

Heb je vragen over onze pagodenten of over een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Venlo is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.