Pagodetent 4x4 huren

1 dag  230,00
incl. BTW
1 dag 190,08
excl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
4.0 x 4.0m M
Lengte
4.0 M
Hoogte
3.0 M
Breedte
4.0 M
Aantal gebruikers
30 Personen
Op en Afbouwadvies
Op- en afbouw zit in de prijs

Omschrijving

4×4 Pagodetent huren in Venlo – 4×4 Pagodetent verhuur Venlo

De 4x4 pagodetent is de perfecte oplossing voor een intieme bijeenkomst met een select gezelschap. De tent bestaat uit een stevig stalen frame en is volledig waterdicht en brandwerend. Bovendien wordt de tent geleverd inclusief vier afneembare wanden. Met deze pagodetent maakt u zeker indruk op uw gasten. De luxueuze uitstraling van de tent is namelijk vele malen beter dan die van een gewone partytent, waardoor uw gasten zich extra speciaal zullen voelen.

De Pagodetent van 4x4 meter is een ruime en elegante feesttent die geschikt is voor diverse feestelijke gelegenheden, zoals bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagen. Met een hoogte van 3,3 meter biedt de tent voldoende ruimte voor al uw gasten.

Het frame van de tent is gemaakt van hoogwaardig aluminium en kan gemakkelijk worden opgebouwd door twee personen.

De Pagodetent van 4x4 meter is bestand tegen alle weersomstandigheden. Dankzij de waterdichte en UV-bestendige materialen is de tent geschikt voor regen, wind en zon. Zo kunt u uw feest of evenement altijd laten doorgaan, ongeacht het weer.

Kortom, met deze pagodetent bent u verzekerd van een stijlvolle en functionele oplossing voor uw feest of evenement. Uw gasten zullen versteld staan van de elegante uitstraling van de tent en u kunt met een gerust hart genieten van uw bijeenkomst.

Enkele eigenschappen van de 4x4 pagodetent:

  • Materiaal: Stalen frame, doek van hoogwaardig polyester
  • Kleur: Beige
  • Afmetingen: H 330cm x L 400cm x B 400cm
  • Extra informatie: Vier uitneembare wanden, waterafstotend

WIl jij een pagodetent huren, maar heb jij nog vragen? Neem gerust even contact met Partytentverhuur Venlo.

Partytentverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Baarlo, Belfeld , Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.