Pagodetent 6-hoek Huren

Aantal:

559,50

1 dag 

incl. BTW

462,40

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Pagodetent 6-hoek Huren
>
  • Pagodetent 6-hoek Huren
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
6.0 x 6.0m M
Lengte
6.0 M
Breedte
6.0 M
Aantal gebruikers
60 Personen

Omschrijving

Pagodetent 6-hoek Huren in Venlo - Pagodetent Verhuur Venlo

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en functionele tent voor jouw feest of evenement, dan is onze Pagodetent 6-hoek precies wat je nodig hebt. De tent heeft een unieke zeshoekige vorm en een stevige constructie, waardoor het niet alleen bescherming biedt tegen weer en wind, maar ook een opvallende uitstraling heeft die de aandacht van jouw gasten zal trekken.

Onze Pagodetent 6-hoek is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zorgen voor een robuuste constructie die bestand is tegen de meest extreme weersomstandigheden. Dit betekent dat de veiligheid van jouw gasten gegarandeerd is en je zonder zorgen kunt genieten van jouw evenement.

Met een afmeting van 6 bij 6 meter biedt onze Pagodetent 6-hoek voldoende ruimte voor al jouw gasten en activiteiten. Daarnaast is de tent flexibel in te delen, zodat je de ruimte optimaal kunt benutten. Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest organiseert, onze Pagodetent 6-hoek biedt voldoende ruimte en flexibiliteit voor elk evenement.

Om jouw feest compleet te maken, bieden we ook aanvullende diensten aan, zoals een koelwagen, koelingen, partytafels, stoelen en nog veel meer!

Als je nog vragen hebt over het huren van een pagodetent, neem dan gerust contact met ons op.

Let op: Prijs is exclusief opbouw kosten en transportkosten, deze kosten worden berekend op basis van de locatie. Voor deze diensten geldt een verplichte afname. 

Partytentverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een groepsuitje in o.a. Baarlo, Belfeld , Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.>

Extra Productopties

3,50

1 dag

incl. BTW

2,89

1 dag

excl. BTW

Huurmandje

1,50

1 dag

incl. BTW

1,24

1 dag

excl. BTW

Huurmandje


15,00

1 dag

incl. BTW

12,40

1 dag

excl. BTW

Huurmandje