Tentvloer per m2

1 dag  3,50
incl. BTW
1 dag 2,89
excl. BTW
Huurmandje

Omschrijving

Houten Vlonder Vloer Huren – Partytent Verhuur Venlo

Met een houten vlondervloer zorgt u voor een mooie en sfeervolle ambiance. Daarnaast blijven de schoenen van uw gasten schoon en hebben ze een stevige ondergrond waarover ze heen kunnen lopen. Deze vloer is uitermate geschikt voor tijdelijke vloeroppervlakten tijdens evenementen, maar ook zeer geschikt als tentvloer voor bijvoorbeeld strechtenten.

Wilt u de ondergrond laten leggen? Dat is geen probleem voor €4,50 per vierkante meter leggen we de vloer en komen we hem demonteren en ophalen. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om ook de tenten te huren. 

Heeft u speciale wensen of vragen over de tentvloer? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze prijzen voor de vloeren zijn inclusief BTW.

Naast de verhuur van vloeren, verhuren wij ook andere producten om een succesvol feest of evenement te kunnen organiseren. Van het huren van tenten tot het huren van meubilair, wij hebben het voor je in huis. Benieuwd naar ons gehele assortiment? Ga naar Partytentverhuur Venlo.

Vragen over vloeren

Heb je vragen over onze vloeren of over een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Venlo verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout. 

Extra Productopties

1 dag 1,50

incl. BTW

1 dag 1,24

excl. BTW

Huurmandje