Houten Vat Statafel

1 dag  20,00
incl. BTW
1 dag 16,53
excl. BTW
Huurmandje

Omschrijving

Houten Vat Statafel Huren

Heeft u binnenkort een feestje in Venlo of omstreken? Heeft u dan al aan een statafel gedacht? Naast gewone statafels hebben wij ook een houten vat statafel. Deze statafel is gemaakt van plastic maar ziet er net zo echt uit als een echte houten vat. Doordat deze statafel gemaakt is van plastic is die gemakkelijk door een persoon op te tillen en te verplaatsen. Staat erg leuk op een piratenfeestje of een Oktoberfest. Maar ook op een gewone feest of evenement is die erg handig, de tafel is namelijk erg ruim.

Naast de verhuur van de houten vat statafel, verhuren wij ook andere producten om een succesvol feest of evenement te kunnen organiseren. Van het huren van licht en geluid apparatuur tot het huren van meubilair, wij hebben het voor je in huis. Benieuwd naar ons gehele assortiment? Ga naar Partytentverhuur Venlo.

Vragen over Vat Statafel

Heb je vragen over onze vat statafel of over een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Baarlo, Belfeld , Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties

1 dag 2,75

incl. BTW

1 dag 2,27

excl. BTW

Huurmandje

1 dag 10,00

incl. BTW

1 dag 8,26

excl. BTW

Huurmandje

1 dag 40,00

incl. BTW

1 dag 33,06

excl. BTW

Huurmandje