Houten Vat Statafel

Aantal:

20,00

1 dag 

incl. BTW

16,53

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Houten Vat Statafel
>
  • Houten Vat Statafel
<

Omschrijving

Houten Vat Statafel Huren

Heeft u binnenkort een feestje in Venlo of omstreken? Heeft u dan al aan een statafel gedacht? Naast gewone statafels hebben wij ook een houten vat statafel. Deze statafel is gemaakt van plastic maar ziet er net zo echt uit als een echte houten vat. Doordat deze statafel gemaakt is van plastic is die gemakkelijk door een persoon op te tillen en te verplaatsen. Staat erg leuk op een piratenfeestje of een Oktoberfest. Maar ook op een gewone feest of evenement is die erg handig, de tafel is namelijk erg ruim.

Naast de verhuur van de houten vat statafel, verhuren wij ook andere producten om een succesvol feest of evenement te kunnen organiseren. Van het huren van licht en geluid apparatuur tot het huren van meubilair, wij hebben het voor je in huis. Benieuwd naar ons gehele assortiment? Ga naar Partytentverhuur Venlo.

Vragen over Vat Statafel

Heb je vragen over onze vat statafel of over een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Baarlo, Belfeld , Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties

2,75

1 dag

incl. BTW

2,27

1 dag

excl. BTW

Huurmandje

10,00

1 dag

incl. BTW

8,26

1 dag

excl. BTW

Huurmandje

40,00

1 dag

incl. BTW

33,06

1 dag

excl. BTW

Huurmandje