Alles mag bij....

23,50

excl. BTW

19,42

excl. BTW

Alles mag bij....
>
  • Alles mag bij....
<

Omschrijving

Alles Mag Op... Spel - Spellen verhuur Venlo

Alles Mag op vrijdag, zaterdag of zondag, het bekende tv programma. Gaan jullie tijdens deze unieke en hilarische activiteit aan de slag als team om de overwinning binnen te slepen? Tijdens de interactieve spelrondes proberen jullie iedere keer alles zo snel mogelijk uit te voeren. Welk team heeft aan het einde de minste seconde op het scorebord staan en gaat er met de winst vandoor?

Deze activiteit is te boeken vanaf 8 personen, bij minder personen zijn wij genoodzaakt om deze minimumprijs in rekening te brengen. Alles Mag op... duurt circa 2,5 uur. De prijzen voor Alles Mag Op... zijn als volgt:

  • 8-11 personen: €31,95 per persoon
  • 12-15 personen: €28,95 per persoon
  • 16-20 personen: €26,50 per persoon
  • Vanaf 21 personen: €23,50 per persoon

Deze prijs is inclusief spelleider en reiskosten in regio Venlo, daarbuiten berekenen we extra reiskosten. Voor het huren van spelshows ben je bij ons aan het juiste adres. Neem ook een kijkje bij onze andere spellen zoals de jongens tegen de meisjes of Expeditie Robinson.

Partytentverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een spelshow in o.a. Baarlo, Belfeld , Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

Offerte aanvragen