Bloklopen (2 stuks)

Aantal:

25,00

1 dag 

incl. BTW

20,66

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Bloklopen (2 stuks)
>
  • Bloklopen (2 stuks)
<

Omschrijving

Bloklopen huren – Spellen Verhuur Venlo

Blok lopen - Blok lopen is een leuk spel om te spelen bij een zeskamp, activiteitenmiddag of een familiedag! Ook goed voor de teambuiling voor bijvoorbeeld uw werknemers. Het is de bedoeling dat u op de blokken gaat staan, de touwen vastpakt en met de blokken gaat lopen. Wie is er als eerst aan de andere kant? Leuk om te combineren met onze andere spellen zoals: zaklopen en funslang! Zoals u van ons gewend bent verhuren we al onze spellen tegen een voordelige prijs. Heeft u nog vragen? Stel deze dan gerust. We helpen u graag verder.

Naast de verhuur van bloklopen, verhuren wij ook andere producten om een succesvol feest of evenement te kunnen organiseren. Van het huren van licht en geluid apparatuur tot het huren van meubilair, wij hebben het voor je in huis. Benieuwd naar ons gehele assortiment? Ga naar Partytentverhuur Venlo.

Vragen over bloklopen

Heb je vragen over onze bloklopen of over een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Venlo is jouw partner voor het huren van toffe zeskamp spellen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties

75,00

1 dag

incl. BTW

61,98

1 dag

excl. BTW

Huurmandje

85,00

1 dag

incl. BTW

70,25

1 dag

excl. BTW

Huurmandje

10,00

1 dag

incl. BTW

8,26

1 dag

excl. BTW

Huurmandje