Jenga XL

1 dag  15,00
incl. BTW
1 dag 12,40
excl. BTW
Huurmandje

Omschrijving

Jenga XL Huren in Venlo - Partytentverhuur Venlo

Durf jij de blokjes eruit te halen zonder dat de toren omvalt? Met Jenga XL test je je zenuwen en vaardigheden terwijl je de toren probeert te balanceren. Voor kinderen en volwassenen met een vaste hand en stalen zenuwen biedt dit spel een spannende uitdaging. De extra grote blokken voegen een extra dimensie toe aan het plezier. Geschikt voor iedereen, maar sommigen zullen meer handigheid hebben dan anderen.

Of het nu een buurtfeest, sportdag of gewoon een gezellig samenzijn is, Jenga XL zorgt voor eindeloos vermaak en competitie. De regels zijn eenvoudig: neem een blok uit een willekeurige laag onder de bovenste drie lagen en leg het boven op de toren. Slechts één hand mag worden gebruikt en de toren mag slechts met één hand tegelijk worden aangeraakt. Maar pas op, de spanning stijgt naarmate de toren groeit!

Met in totaal 60 blokken, waarvan 30 met een groene en 30 met een blauwe markering, biedt Jenga XL een spel vol verrassingen. Durf jij de uitdaging aan te gaan en de toren te laten groeien zonder te vallen?

Specificaties:

  • Afmetingen per blok: 20,0 x 4,5 x 2,5 cm
  • Gewicht: 2 Kg
  • Transportmaat: 40,0 x 30,0 x 30,0 cm

Wil je nog wat lekkers aan bieden bij het spel? Dan hebben we een Suikerspinmachine  en Popcornmachine die je zou kunnen kiezen.

Heb je nog vragen over de Jenga of een ander prroduct? Neem dan zeker contact op met ons. 

Partytentverhuur Venlo verhuurt ook spellen in Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties

1 dag 85,00

incl. BTW

1 dag 70,25

excl. BTW

Huurmandje

1 dag 10,00

incl. BTW

1 dag 8,26

excl. BTW

Huurmandje