Opblaasbare Escape Room huren

350,00
incl. BTW
289,26
excl. BTW

Omschrijving

Opblaasbare Escaperoom Huren - Spellen Verhuur Venlo

Zijn jullie opzoek naar een uitdagende escaperoom voor bij jullie op locatie? Zoek niet langer, Partytentverhuur Venlo verhuurt namelijk een opblaasbare, en dus mobiele, escaperoom. Deze unieke escaperoom, is dan ook een ware attracties en tof uitje voor iedereen.

Het verhaal: Jullie zijn te laat begonnen met studeren en helaas is het benodigde studieboek nergens meer te krijgen. De enige oplossing voor jullie, inbreken in de bibliotheek, om het boek alsnog te bemachtigen. Na het binnen treden van deze bibliotheek, hebben jullie slechts 60 minuten de tijd, om de ontsnapping tot een goed eind te brengen. Durven jullie deze uitdaging aan?

Naast de escaperoom, welke uit 5 kamers bestaat, wordt er ook standaard een geluidssysteem meegeleverd, om de beleving compleet te maken. De game kan gespeeld worden met 1 tot maximaal 8 personen. Deze opblaasbare attractie is 10x6x2,5 meter, door de hoogte van 2,5 meter is deze gave attractie in veel gevallen ook binnen te plaatsen.

Lukt het jullie om op tijd te ontsnappen uit deze spannende escaperoom?

Prijzen (zijn inclusief 1 - maal uitleg en bezorging*, opzetten en afbreken):

  • 1 dag - €350,-
  • 3 dagen - €650,-
  • 5 dagen - €1000,-
  • 7 dagen - €1250,-

Deze escaperoom spelen met jullie groep op onze activiteiten locatie in Liessel? Ook dat is mogelijk, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Kijk ook eens naar onze andere spellen zoals Crazy Bingo of Expeditie Robinson. Bekijk hier het gehele assortiment aan spellen.

Partytentverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een mobiele escaperoom in o.a. Baarlo, Belfeld , Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

*Bezorging in regio Venlo, daarbuiten worden extra reiskosten berekend. 

Offerte aanvragen