Quiz Huren

18,50
incl. BTW
15,29
excl. BTW

Omschrijving

Quiz spelen - Quiz verhuur Venlo

Wie het kent het niet, een traditionele quiz met pen en papier? Een leuke activiteit, maar het kan altijd leuker, daarvoor verhuren wij onze algemene kennis quiz mét stemkastjes! Deze quiz is dus uitstekend in te zetten als pubquiz voor een leuke avond in de kroeg, familiedag of bedrijfsuitje. Door de stemkastjes is de spanning extra hoog, aangezien de score ten alle tijden actueel is. Dus zijn jullie opzoek naar een uitdagende Quiz met diverse vragen? Dan bent u bij Partytentverhuur Venlo aan het juiste adres.

Deze activiteit is te boeken vanaf 8 personen, bij minder personen zijn wij genoodzaakt om deze minimumprijs in rekening te brengen. De Quiz duurt circa 2 uur. De prijzen voor onze Quiz zijn als volgt:

  • 8-11 personen: €25,50 per persoon
  • 12-15 personen: €22,95 per persoon
  • 16-20 personen: €20,95 per persoon
  • Vanaf 21 personen: €18,50 per persoon

Deze prijs is inclusief quizleider en reiskosten in regio Venlo, daarbuiten berekenen we extra reiskosten.

Naast de verhuur van onze quiz, verhuren wij ook nog andere leuke spellen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij jongens tegen de meisjes of Expeditie Robinson.

Speelt u onze quiz liever op een externe feest locatie in Liessel, waar u tevens kunt genieten van een hapje en drankje? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Partytentverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een quiz in o.a. Baarlo, Belfeld , Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

Offerte aanvragen