Sanitair huren in Venlo

Alle sanitair huren in venlo

Mobiele urinoir

Mobiele urinoir

1 dag
40,00
incl. BTW
1 dag
33,06
excl. BTW
Plaskruis

Plaskruis

1 dag
65,00
incl. BTW
1 dag
53,72
excl. BTW

Toiletten huren in Venlo – Partytentverhuur Venlo

Vaak vergeten, maar heel belangrijk! Wanneer je een groot feest of evenement organiseert dat buiten plaatsvindt, is het wel zo handig als de bezoekers de mogelijkheid hebben om naar de wc te kunnen. Huur daarom hier de mobiele toiletten die je overal kunt plaatsen. De toiletten zijn geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Afhankelijk van de grootte van het feest, bepaal je hoeveel je er nodig zal hebben. Selecteer welke je wil hebben, de hoeveelheid en bestel eenvoudig via onze webshop.

Mogelijkheden toiletten

Kies uit een van de volgende producten, scrol naar boven om de rest van de mogelijkheden te bekijken.

Naast de verhuur van toiletten, verhuren wij ook andere producten om een succesvol feest of evenement in te kunnen richten. Van de verhuur van feestapparatuur tot de verhuur meubilair, wij hebben het voor je in huis. Voor ons gehele assortiment aan materialen, bezoek je onze website van Partytentverhuur Venlo.

Vragen over toiletten

Heb je vragen over onze toiletten of over een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Venlo is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Baarlo, Belfeld , Blerick, Gennep, Grubbenvorst, Horst, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo en Venray.