Zaklopen (2 stuks)

Aantal:

30,00

1 dag 

incl. BTW

24,79

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Zaklopen (2 stuks)
>
  • Zaklopen (2 stuks)
<

Omschrijving

Zaklopen Huren – Spellen Verhuur Venlo

Zak lopen - zak lopen is een leuk spel als u een zeskamp organiseert of wilt teambuilding met het werk! Hoe dan ook, zorgt dit spel ervoor dat u moet samenwerken. Naast dit spel hebben we ook nog een tal van andere spellen om de activiteitenmiddag compleet te maken! Neem snel een kijkje in het assortiment. Daarnaast verhuren we alles tegen zeer scherpe prijzen zoals je van ons gewend bent.

Naast de verhuur van de zaklopen, verhuren wij ook andere producten om een succesvol feest of evenement te kunnen organiseren. Van het huren van feestapparatuur tot het huren van decoratie, wij hebben het voor je in huis. Benieuwd naar ons gehele assortiment? Ga naar Partytentverhuur Venlo.

Vragen over zaklopen

Heb je vragen over onze zaklopen of over een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Venlo is jouw partner voor het huren van toffe zeskamp spellen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties

85,00

1 dag

incl. BTW

70,25

1 dag

excl. BTW

Huurmandje

10,00

1 dag

incl. BTW

8,26

1 dag

excl. BTW

Huurmandje