Airhockeytafel huren

Aantal:

100,00

1 dag 

incl. BTW

82,64

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Airhockeytafel huren
>
  • Airhockeytafel huren
<

Producteigenschappen

Lengte
1.63 M
Hoogte
0.63 M
Breedte
1.63 M
Gewicht
167 Kilo
Aantal gebruikers
2 Personen

Omschrijving

Airhockey Tafel huren - Partytentverhuur Venlo

Partytentverhuur Venlo biedt de mogelijkheid om te genieten van een vermakelijk en professioneel airhockeyspel door het huren van een airhockeytafel. Het doel van het spel is om de puck bij de tegenstander in het doel te schuiven, terwijl lucht vanuit de onderkant van het speelveld wordt geblazen, waardoor de puck snel en soepel over het speelveld glijdt. Wie van de spelers weet de meeste punten te scoren tegen zijn of haar tegenstander?

Airhockey is geschikt voor alle leeftijden en biedt urenlang speelplezier. Voor particulieren is het spel gratis te spelen, terwijl het ook beschikbaar is voor verhuur op feesten en evenementen, waar wel een geldinzet vereist is.

De airhockeytafel kan niet zelf worden opgehaald, waardoor transportkosten verplicht zijn. Nadat de tafel is aangesloten op een stroompunt, kan het spel beginnen en kunnen spelers genieten van het plezier dat het spel biedt.

Partytentverhuur Venlo is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.