Partytent huren in Baarlo

In het dorp Baarlo staan 4 kastelen, daarom wordt het ook wel het 'kasteeldorp' genoemd. Een kasteel kan dienen als mooie trouwlocatie. Gaat u binnenkort trouwen en bent u nog opzoek naar een mooie partytent voor uw trouwfeest? Dan bent u bij Partytentverhuur Venlo aan het juiste adres! Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten. Daarnaast hebben wij ook diverse partymaterialen in ons assortiment die u kunt gebruiken voor een (trouw)feest. Zet wedding chairs neer, hang feestverlichting op, plaats statafels en vergeet geen decoratie op te hangen.


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag. U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:
Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Venlo is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Baarlo, Belfeld , Blerick, Gennep, Grubbenvorst, Horst, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo en Venray.