Partytent Huren in Belfeld

Het dorp Belfeld telt meer dan 5.500 inwoners en heeft meerdere sportverenigingen in het dorp. Wilt u een feest organiseren voor alle sportleden om het seizoen op een leuke manier af te sluiten? Huur dan uw partytent bij Partytentverhuur Venlo! Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten. Daarnaast verhuren wij ook diverse partymaterialen, waarmee u zowel de partytent als locatie feestelijk kunt aankleden. Zet biertafels neer waaraan iedereen gezellig een hapje kan eten, hang feestverlichting op, zorg voor een lekker muziekje of zing zelf karaoke, verder verhuren wij ook nog keukenapparatuur die van pas kan komen tijdens het feest. 


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag. U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:
Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Venlo is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Baarlo, Belfeld , Blerick, Gennep, Grubbenvorst, Horst, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo en Venray.