Partytent Huren in Blerick

In Blerick worden jaarlijks meerdere feesten en evenement georganiseerd voor de inwoners, maar ook voor mensen van buitenaf. Jaarlijkse vinden de volgende festivals plaats: ZOKS-festival, Stereo Sunday en nog vele andere evenementen. Bent u van plan zelf een feest of evenement te organiseren, maar heeft u nog niet de perfecte partytent gevonden? Dan bent u voor het huren van een perfecte partytent bij Partytentverhuur Venlo aan het juiste adres! Naast partytenten kunt u bij ons ook terecht voor diverse partymaterialen, zoals statafels, heaters, feestverlichting en nog veel meer!


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag. U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:
Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Venlo is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Baarlo, Belfeld , Blerick, Gennep, Grubbenvorst, Horst, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo en Venray.