Partytent Huren in Gennep

Gennep telt meer dan 17.000 inwoners. Bent u een inwoner van Gennep en heeft u binnenkort iets te vieren? Dan kunnen wij, van Partytentverhuur Venlo u helpen door de perfecte partytent voor uw feest te leveren. Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten. Naast partytenten verhuren wij ook diverse partymaterialen, waarmee u de partytent en feestlocatie sfeervol kunt inrichten. Op een verjaardag mogen ballonnen, slingers en disco lichten natuurlijk niet ontbreken, zet wat klapstoelen en partytafels neer en zorg voor een feestelijk muziekje.


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag. U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:
Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Venlo is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Baarlo, Belfeld , Blerick, Gennep, Grubbenvorst, Horst, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo en Venray.