Partytent huren in Horst

Horst is een plaats in Limburg waar de helft van de totale champignons opbrengst wordt geproduceerd. Naast de opbrengst van de champignons worden er in deze plaats voor de inwoners en voor mensen van buitenaf jaarlijks diverse evenementen georganiseerd, zoals de weekmarkt, Truckrun en muziek evenement ' We Like it Fout'. Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u nog opzoek naar een geschikte partytent? Dan bent u bij Partytentverhuur Venlo aan het juiste adres! Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten. Daarnaast verhuren wij ook nog diverse partymaterialen, waarmee u de partytent en locatie feestelijk kunt aankleden. Denk aan heaters, feestverlichting, geluidsinstallaties en statafels


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag. U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:
Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Venlo is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Baarlo, Belfeld , Blerick, Gennep, Grubbenvorst, Horst, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo en Venray.