Partytent huren in Maasbree

In Maasbree wonen ongeveer 5.100 inwoners. Veel van deze inwoners zijn aangesloten bij een vereniging. Wilt u een feestje of evenement organiseren voor uw vereniging en bent u nog opzoek naar een partytent? Huur dan uw partytent bij Partytentverhuur Venlo! Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten. Naast partytenten verhuren wij ook diverse partymaterialen die tijdens een feestje zeker van pas komen. Zet partytafels neer, hang feestverlichting op, zet voldoende hapjes en drankjes neer en zorg voor een achtergrond muziekje, waarop gedanst kan worden.


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag. U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Venlo is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Baarlo, Belfeld , Blerick, Gennep, Grubbenvorst, Horst, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo en Venray.