Partytent huren in Sevenum

In Sevenum staan meerdere kapellen en monumenten. Ook vindt u hier attractiepark Toverland. Wilt u als inwoner van Sevenum een feest of evenement organiseren en bent u nog opzoek naar een geschikte partytent? Dan bent u bij Partytentverhuur Venlo aan het juiste adres! Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten. Daarnaast verhuren wij ook diverse partymaterialen. Versier de partytent met decoratie, hang feestverlichting op, plaats wat statafels en zorg voor een heater mocht het een koude avond worden. 


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag. U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:
Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Venlo is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Baarlo, Belfeld , Blerick, Gennep, Grubbenvorst, Horst, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo en Venray.