Partytent huren in Tegelen

Aan het begin van de 20e eeuw telde Tegelen 130 cafés op 5.000 inwoners. De meeste cafés waren de zogenoemde huiskamercafés, waar bekenden dan wat kwamen drinken. Naast de vele cafés worden er jaarlijkse ook verschillende festivals georganiseerd, zoals het Bluesrock Festival. Staat u op het punt zelf een feestje te geven, waar u bekenden voor uitnodigt, maar heeft u nog geen partytent kunnen vinden? Huur dan uw partytent bij Partytentverhuur Venlo. Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten, waardoor er vast een partytent tussen zit die geschikt is voor uw feest. Versier de partytent vervolgens met diverse partymaterialen, zoals feestverlichting, heaters, decoratie en statafels en dan kan het feest beginnen!


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag. U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:
Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Venlo is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Baarlo, Belfeld , Blerick, Gennep, Grubbenvorst, Horst, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo en Venray.