Partytent huren in Velden

Bent u een inwoner van het dorp Velden en heeft u zin om een feestje te organiseren? Dan moet u natuurlijk rekening houden met verschillende zaken. Wij, van Partytentverhuur Venlo kunnen u in ieder geval helpen aan een partytent en aan partytmaterialen. Onze partytenten zijn te huur in verschillende soorten en maten. Die partytent kunt u versieren met onze partymaterialen. Denk aan heaters, feestverlichting, klapstoelen en meer. U hoeft dan alleen nog maar uw gasten uit te nodigen en te zorgen voor hapjes en drankjes. 


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag. U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:
Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Venlo is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Baarlo, Belfeld , Blerick, Gennep, Grubbenvorst, Horst, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo en Venray.