Partytent huren in Venray

Venray heeft vele muziekverenigingen, dus muziek tijdens een feestje dat is er wel. Zoekt u nog een partytent voor uw feestje, maar heeft u die nog niet gevonden? Huur dan een partytent bij Partytentverhuur Venlo! Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten. daarnaast verhuren wij ook nog diverse partymaterialen, zoals ronde tafels, feestverlichting en decoratie. Maak samen muziek, zorg voor wat hapjes en drankjes en dan kan het feest beginnen!


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag. U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Venlo is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Baarlo, Belfeld , Blerick, Gennep, Grubbenvorst, Horst, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo en Venray.