Partytent huren – Partytent verhuur Venlo & Venray

Op deze pagina vindt u al onze partytenten.  De maten van onze partytenten  lopen uiteen van 3×3 partytenten tot aan de enorme 8×12 partytent. Voor elk evenement, bruiloft of feest is er wel een geschikte tent te huren. Partytentverhuur Venlo voorziet u graag van een advies op maat, om er op die manier voor te zorgen dat u kiest voor de juiste tent.

U kunt ervoor kiezen om de tent zelf af te halen en zelf op te bouwen, uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de bezorging en de op- en afbouw van de tent door ons te laten verzorgen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een houten vlondervloer zodat u verzekerd bent van een stevige ondergrond voor uw feest of evenement.

Naast onderstaande partytenten verhuren wij ook diverse easy-up tenten en een stertent. Op deze manier is er altijd een geschikte tent voor uw festiviteit.

Partytentverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Baarlo, Belfeld , Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.