Partytent huren in Grubbervorst

Het kerkdorp Grubbervorst telt meer dan 4.700 inwoners. In dit dorp staan vele bezienswaardigheden, zoals Huis De Steeg en de Slottermolen. Wilt u dat uw gasten net zoveel bewondering hebben voor uw feest als zij dat hebben voor de bezienswaardigheden die het dorp rijk is? Huur dan een partytent bij Partytentverhuur Venlo! Onze partytenten zijn te huur in verschillende soorten en maten. Naast partytenten verhuren wij ook diverse partymaterialen, waarmee u de partytent feestelijk kunt inrichten. Hang feestverlichting op, zorg voor leuke muziek, zet wat statafels neer en het feest kan beginnen!


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag. U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:
Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Venlo is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Baarlo, Belfeld , Blerick, Gennep, Grubbenvorst, Horst, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo en Venray.